Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı - Son Dakika
Politika

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 2019-2024 yılları arasında tarihi kente kazandırılan yatırım ve hizmetleri değerlendirmek üzere toplantı düzenledi. Programda konuşan Başkan Köse, göreve geldiği günden bu yana yapılan projeleri ve üretimleri anlattı.

18.02.2024 12:06  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 2019-2024 yılları arasında tarihi kente kazandırılan yatırım ve hizmetleri değerlendirmek üzere toplantı düzenledi. Leyla Dizdar Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, siyasi parti temsilcileri, dernek, oda, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Başkan Köse göreve geldiği günden bu yana tarihi ve kültürel mirası korumak ve tanıtmak, sosyal belediyecilik anlayışıyla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri desteklemek, altyapı, ulaşım, temizlik, park ve bahçeler, çevre ve şehircilik alanlarındaki projeleri görsel sunum eşliğinde katılımcılara anlattı.

Safranbolu Belediyesinin yıllık gelirinin 650 milyon lira, borcunun 20 milyon liraya düşürülmesinde kredi kullanarak borçlanmak yerine şantiyelerde yapılan ahşaptan, metale, asfalttan seraya kadar gerçekleştirdikleri üretimler sayesinde ortaya çıktığını aktaran Köse, şeffaf bir belediyecilik sergilediklerini kaydetti.

Program yapılan ile sona erdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 5 yılda yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgilendirme yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement