Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı Partisi Dp'den İstifa Etti - Son Dakika
Politika

Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı Partisi Dp'den İstifa Etti

Şanlıurfa\'nın Bozova Belediye Başkanı Partisi Dp\'den İstifa Etti

Şanlıurfa'nın Bozova İlçe Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ve Beraberindeki 5 Belediye Meclis Üyesi, Partileri Demokrat Parti'den (Dp) İstifa Ettiklerini Açıkladı.

11.09.2007 15:16

Şanlıurfa'nın Bozova İlçe Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu ve beraberindeki 5 Belediye Meclis üyesi, partileri Demokrat Parti'den (DP) istifa ettiklerini açıkladı.

Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, istifa nedenlerini partinin 22 Temmuz erken genel seçimlerinde aldıkları başarısızlıklardan dolayı olduğunu söyledi. Arusoğlu, "Genel Başkanımız Mehmet Ağar'ın çok yanlışları oldu. Parti içerisinde küskünlükler oluştu. Parti sürekli kan kaybetti. Yılların Demokrat Parti'si artık yok olma noktasına kadar geldi. Genel Başkanımız partisine olduğu gibi belediyelerine de sahip çıkmıyordu. 22 Temmuz seçimlerinde kaybedince partiden ayrıldı. Şimdi yine partiye geri dönme

çalışmaları var. Biz bunları haketmiyoruz. Bu nedenle ben ve 5 Belediye Meclis üyemiz Demokrat Parti'den istifa ettik" dedi.

Demokrat Parti Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu'nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Akgün, Abuzer Akgün, Ahmet Eyyüpoğlu, Fethi Yılmazer ve Bakır Atçı da DP'den istifa ettiğini açıkladı.

(FÖ-ST-NÇ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı Partisi Dp'den İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement