Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2 dönemde ilçenin çehresini değiştirdi - Son Dakika
Politika

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2 dönemde ilçenin çehresini değiştirdi

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2 dönemde ilçenin çehresini değiştirdi

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projelerle Selim'i yaşanılabilir bir hale getirdi. Son olarak Celal Aras Meydanı'nı tamamlayarak hizmete açılır hale getiren Başkan Altun, Selimlilere belediye hizmetlerinin tamamını sunuyor.

11.11.2023 10:53  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2 dönemde ilçenin çehresini değiştirdi. Kars merkezde dahil 7 ilçede belediye hizmetlerinden en çok nasibi Selimliler aldı.

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projelerle Selim'i yaşanılabilir bir hale getiren Başkan Coşkun Altun, son olarak Celal Aras Meydanı'nı tamamlayarak hizmete açılır hale getirdi. Celal Aras Meydanı'nın önümüzdeki günlerde açılışının yapılması bekleniyor.

Başkan Coşkun Altun, "Göreve başladığımız günden bugüne kadar ilçemiz için hizmetin en iyisini yapma gayreti içinde olduk. Allah'a hamd olsun bunu başardık ve bir eseri yine kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunma mutluluğunu yaşıyoruz. Celal Aras Kent meydanını çok yakında hizmete açacağız" dedi.

Başta alt yapı olmak üzere kent meydanları, belediye hizmet binası, hayvan barınağı, yürüyüş yolları, hayvan pazarı, sıcak asfalt yollar, park ve bahçeler ve doğalgaz ve otogar projelerini hayata geçirerek 2 dönemde Selim'e adeta çağ atlatan Başkan Altun, vatandaş odaklı hizmetleriyle ilçesini Kars'ta en çok yatırım yapan ve proje hayata geçiren ilçe olmasını da sağladı. Selimlilere belediye hizmetlerinin tamamı sunan Altun, vatandaşlardan da tam destek görüyor. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2 dönemde ilçenin çehresini değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement