Son dakika... Bakan Soylu "Biz Koçarlı'ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz" - Son Dakika
Politika

Son dakika... Bakan Soylu "Biz Koçarlı'ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz"

Son dakika... Bakan Soylu "Biz Koçarlı\'ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz"

Son dakika haberleri... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Demokrasi Şehidi Başvekil Adnan Menderes'in anısına yapılan Demokrasi Müzesini açılış öncesi gece saatlerinde ziyaret ederek inceleme yaptı.

15.01.2022 11:52  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Demokrasi Şehidi Başvekil Adnan Menderes'in anısına yapılan Demokrasi Müzesini açılış öncesi gece saatlerinde ziyaret ederek inceleme yaptı. İncelemenin ardından Koçarlı meydanına gelen Bakan Soylu burada davul zurna ve sevgi seli ile karşılandı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve Aydın Protokolünün eşlik ettiği Bakan Soylu, Koçarlı'da yapılan yatırımlar ile ilgili Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'dan bilgi aldı. Başkan Nedim Kaplan, Koçarlı'ya yapılan, yapımı devam eden ve yapılması gereken projelerden oluşan iki dosyayı Bakan Soylu'ya teslim ederken, yapılması planlanan projeler için Bakan Soylu'dan söz aldı.

Bakan Soylu, ardından yapımı tamamlanan yeni belediye hizmet binasında da inceleme yaparak vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Koçarlı'ya borcumuzu ödeyemeyiz""

Yeni Belediye Hizmet Binası incelemesi sonrası kahvehane de vatandaşlar ile buluşan Bakan Soylu Koçarlı'dan övgü ile söz etti.

Koçarlı için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya hazır olduklarını ifade eden Soylu, "Bizi büyük bir şerefle misafir ediyorsunuz. Bu bizim içinde büyük bir şereftir. Bu anın her saniyesi bizim için çok kıymetli. Allah sizlerden razı olsun. Bu topraklar bereketli ve güzel topraklardır. Bu topraklarda emin bir milletin hizmetkarlığını yapıyoruz. Bunun bilinci içerisindeyiz. Belki bu dönemlerde çok fazla gelip gidemiyoruz ama sizler için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve yapmaya da hazırız. Biz Koçarlı'ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz" diye konuştu.

"Destek sözümüzü aldık"

Bakan Soylu'nun ardından konuşan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan "Sayın Bakanımıza dosyalarımızı teslim ettik. Kendilerine Koçarlı'ya verdiği desteklerden ötürü de teşekkür ediyorum. Daha önce de yeni belediye hizmet binası, emniyet ve jandarma binasını yapıyoruz dedi ve yaptı. Verdiğimiz dosyalar içinde destek sözünü verdi. Verdiği sözün arkasında olduğu için de Allah ondan razı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son dakika... Bakan Soylu 'Biz Koçarlı'ya ne hizmet yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.


Advertisement