TBMM Başkanı Kahraman Singapur'da - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Kahraman Singapur'da

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile görüştü.

13.05.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Singapur Cumhurbaşkanı Tony Tan Keng Yam ve Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong ile görüştü.

Kahraman, Singapur'daki resmi ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Yam tarafından kabul edildi. Görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

İsmail Kahraman daha sonra Singapur Başbakanı Loong ile bir araya geldi. Buradaki görüşme de görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak sürdü. Kahraman, görüşmelerden önce Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık şeref defterlerini imzaladı.

TBMM Başkanı Kahraman, Türkiye'nin Singapur Büyükelçiliği Kançılaryasında, Singapur'da yaşayan Türk toplumu temsilcileri ile de bir araya geldi.

Singapur'daki temaslarını tamamlayan Kahraman ve beraberindeki parlamento heyeti, Singapur Changi Havalimanı'ndan, Karaçi üzerinden yurda dönmek üzere özel uçakla hareket etti. Kahraman'ı, Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Taner Seben ve diğer yetkililer uğurladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Kahraman Singapur'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement