TBMM Başkanlık Divanı Fatura Tartışmalarıyla İlgili Toplanacak - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanlık Divanı Fatura Tartışmalarıyla İlgili Toplanacak

TBMM Başkanlık Divanı Fatura Tartışmalarıyla İlgili Toplanacak

TBMM Başkanlık Divanı, CHP Katip Üyesi Elif Doğan Türkmen’in iletişim giderinin 2 milyon lirayı aşmasıyla ilgili tartışmalar üzerine toplanacak.

01.02.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanlık Divanı, CHP Katip Üyesi Elif Doğan Türkmen'in iletişim giderinin 2 milyon lirayı aşmasıyla ilgili tartışmalar üzerine toplanacak. Türkmen'in bu yılın ocak ayına ait iletişim ve haberleşme giderlerinin ise 700 bin lirayı bulduğu öğrenildi.

TBMM Başkanlık Divanı, gelecek hafta yapacağı olağanüstü toplantıda mecliste makam sahiplerinin harcamalarını değerlendirilecek. Geçtiğimiz haftaki toplantıda CHP Adana Milletvekili Türkmen'in 1 milyon 200 bin TL'lik faturası gündeme gelmişti. Bunun üzerine bu haftaki toplantıda tasarruf önlemlerinin de gündeme gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Doğan'ın bu yılın Ocak ayına ait iletişim ve haberleşme giderinin de yaklaşık 700 bin lirayı bulduğu öğrenildi. Türkmen, sosyal medyada ise #FaturanıKendinÖdeElif #KendiCebindenÖde etiketiyle eleştiriliyor. Bir ayda fatura tutarıyla, 6.5 milyonluk SMS atılabileceği, 6.5 milyon dakika konuşulabileceği ve 25 bin terabaytlık film indirilebileceği yönünde yorumlar yapılıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanlık Divanı Fatura Tartışmalarıyla İlgili Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement