Komünist başkan Kadıköy'de ne kadar oy aldı? İşte sonuçlar - Son Dakika
Politika

Komünist başkan Kadıköy'de ne kadar oy aldı? İşte sonuçlar

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun TKP'den İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı adayı olması gündem olmuştu. Seçim öncesi "Kazanacak olan biziz." diyen Maçoğlu, oyların yüzde 10.01'ini aldı ve resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri 3. sırada tamamladı. Maçoğlu, sonuçların ardından Kadıköylülere teşekkür ederek "Mevcut durum gösterdi ki iktidar yönetemiyor." dedi.

01.04.2024 00:26  Güncelleme: 01:06

TKP'nin Kadıköy'den aday gösterdiği Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sandıkların tamamına yakınının sayılmasıyla yüzde 10.01'lik oy oranına ulaşarak seçimlerde 3. oldu. Seçimlerin galibi ise yüzde 68.71 oy oranına ulaşan CHP adayı Mesut Kösedağı oldu.

"EŞİTLİK, ÖZGÜRLÜK VE ADALET MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Kadıköy'den aday yapılması tartışmalara neden olan Maçoğlu, gelen sonuçlar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak Kadıköylülere teşekkür etti. Ülkenin her yerinde eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesine devam edeceklerini belirten Maçoğlu şu ifadeleri kullandı:

"İlk günden beri bizi yalnız bırakmayan, güler yüzü ile bize kapısını açan Kadıköylülere, yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Mevcut durum gösterdi ki iktidar yönetemiyor. Önümüzdeki süreçte de ülkenin her yerinde eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz."

TKP'nin Kadıköy adayı Maçoğlu hayal kırıklığı yaşattı! İlk açıklama geldi

HABERLER.COM YAYININDA "KAZANACAK OLAN BİZİZ" DEMİŞTİ

Sandıkların tamamına yakınında yapılan sayıma göre 30 bin 786 oy alan Maçoğlu, seçimlerden önce konuk olduğu Haberler.com YouTube kanalında "Halk kitleleri, sanatçılar, kurumlar arasındaki çalışmayı büyüttüğümüzde inanın kazanacağız." diyerek şunları söylemişti:

"Bizim dışımızda başka kurumların yaptığı bir ankette bile yüzde 20 başladığımıza dair açıklamaları oldu. Biz kazanacağımızı düşünüyoruz, yaptığımız çalışmalarda şu anda en azından sokaklarda, evlerde baktığımızda çok iyi bir oy oranına sahibiz. Yüzde 38'in üzerinde oy alan parti kazanacaktır, kazanacak olan biziz."

Komünist başkan Kadıköy\'de ne kadar oy aldı? İşte sonuçlar

Son Dakika Politika Komünist başkan Kadıköy'de ne kadar oy aldı? İşte sonuçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Tolga Arslanoğlu: Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu. 206 19 Yanıtla
  • Ufuk Yılmaz: Aç Gözlü olmuyacaksin O devir bitti halk çok şükür uyandi 114 20 Yanıtla
  • Cihan CANKAYA: Bu ülkede iyi insanlari sevmezler 68 54 Yanıtla
    Koray ERDOGAN: Dünyada geçerli bu, kimse kimsenin babasının oğlu değil 23 1
  • Abdullah Çelik: Teneke 38 22 Yanıtla
  • yıldıray yanık: Aklıma sürekli 1.50 oranlarda maçlara oynarken durduk yere 8.50 oranlı maça oynayıp doğrudan ve tereddütsüz yatan kuponum geldi?? 37 1 Yanıtla
  • Adem Tulu: İşin içinde iş var 23 3 Yanıtla
  • Mustafa Sağdıç: Tunceli de daha iyi isler yapıp örnek ve özgün olmaya devam etmeliydi.Zaten dünyada da tanınirlıgı vardı.Kadiköy değil örnek belediyecilik önemliydi.Yoksa Kadıköyde CHP yi geçmek zaten zorde Sadece oy kapasitekeri test edilmiş oldu.Belediyecilikylte örnek olmak ise kendi elkeriyle bırakılmış oldu. 14 0 Yanıtla
  • Atalay k: Kendi bölgende oyna, burası büyük şehir 10 3 Yanıtla
  • Necati Kaya: Dimyata pirince giderken ,evdeki bulgurdan oldun Tuncelide elden gitti.. Kadıköy senin neyine.sana XXX L geldi. Mercimek,nohut tarlası yok kadıköyde. Seni Chp nin kadikoy oylarinı bölmek icin kışkırtıp belkide bir turlü besleyenlerde hayal kirıklığına uğradı. 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement