Türkeş'in Torunu Homriş'ten, Fethiye Belediye Başkanı Saatcı'ya Destek - Son Dakika
Politika

Türkeş'in Torunu Homriş'ten, Fethiye Belediye Başkanı Saatcı'ya Destek

Türkeş\'in Torunu Homriş\'ten, Fethiye Belediye Başkanı Saatcı\'ya Destek

Onurhan Homriş: "Başkanı destekliyor, kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz"

14.10.2013 19:23

Alparslan Türkeş'in torunu Onurhan Homriş, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

Başkan Saatcı'nın billboardlara Türkçe ve Kürtçe bayram ilanı yayımlamasıyla MHP Genel Merkezi tarafından partiden ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesini yanlış bulan partililere Onurhan Homriş de destek oldu.

Hormiş'i makamında kabul eden Saatcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her şeyden önce bizi onurlandırdılar, şeref verdiler. Rahmetli Alparslan Türkeşimizin torununun İstanbul'dan Fethiye'ye gelip, işlerini yarıda keserek bizleri ziyaret etmesi bizim için büyük onurdur. Bu aslında onun karakterini gösteriyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Ailesi ve kendisine iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Onurhan Hormiş ise Başkan Saatcı ile tanışmak için ve son yaşanan olaylarda ailesi ile Saatcı'ya olan desteklerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Saatcı'yı İstanbul'dan takip ettiklerini belirten Homriş, "Bizler Ankara ve İstanbul'dan kendisini takip ediyoruz. Behçet Saatcı, MHP'nin en başarılı belediye başkanlarından bir tanesidir. Tanışma fırsatı bugüneymiş. Fethiye halkının da Başkanımızı çok sevdiğini biliyoruz. İnşallah başarıları daim olsun. Başkanı destekliyor, kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Türkeş'in Torunu Homriş'ten, Fethiye Belediye Başkanı Saatcı'ya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement