Vural: "Saadet Partisi Mutlaka Meclise Girmelidir" - Son Dakika
Politika

Vural: "Saadet Partisi Mutlaka Meclise Girmelidir"

Vural: "Saadet Partisi Mutlaka Meclise Girmelidir"

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Samsun İl Sorumlusu Ali Vural, “Saadet Partisi mutlaka meclise girmelidir.

18.01.2015 14:21

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Samsun İl Sorumlusu Ali Vural, "Saadet Partisi mutlaka meclise girmelidir. Çalışmalarımızın sebebi budur. Türkiye'de iki parti var bir milli görüşün partisi iki diğerleri bunu özellikle Türkiye'ye yayacağız" dedi.

Saadet Partisi Samsun Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, parti ile binasında düzenlendi. Toplantıya, Disiplin Kurulu Başkanı ve Samsun İl Sorumlusu Ali Vural, Parti İl Başkanı Hasan Bayram Var ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantı öncesi konuşma yapan SP Samsun İl Başkanı Hasan Bayram Var, "3 gün süren halkla kucaklaşma programı kapsamında son gün olarak bugün il divan toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 17 tane ilçemizi, sivil toplum kuruluşlarını, esnaflarımızı ve medya kuruluşlarımızı taradık ziyaret ettik. Sorunları dinledik, inşallah Saadet Partisi'ni siyasetini mücadele şeklini belirleyecek bir çalışma yaptık. Seçimlere 5 ay kaldı. 5 ay kala böyle bir çalışmanın önemini hepimiz biliyoruz" diye konuştu.

Halkla kucaklaşma programı çerçevesinde Samsun'un ilçelerinin gezildiğini hatırlatan Saadet Partisi Disiplin Kurulu Başkanı Ali Vural, "İlçelerimizde genel merkezimizin ön gördüğü çalışmalar yapıldı. Bu çalışma Türkiye'nin 81 ilinde ve 900 küsur ilçesinde aralıksız olarak 2 hafta boyunca devam etti. Bu hafta sonuncusuydu. Bizim Saadet Partisi olarak görüşümüz aynı konuları, aynı mevzuları, bütün Türkiye genelinde anlatmak ve herkesin bu konuları en ücra köşesindeki vatandaşımıza duyurması. Özellikle de Refah Partisi, Fazilet Partisi döneminde üyelerimize ulaşmak vasıtasıyla Saadet Partimizin oylarının tamamını toplamaktır. Saadet Partisi mutlaka meclise girmelidir. Çalışmalarımızın sebebi budur. Türkiye'de iki parti var. Biri 'Milli Görüş'ün partisi, diğeri ise diğerleri. Bunu özellikle Türkiye'ye yayacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda gündemdeki konular basına kapalı olarak değerlendirildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vural: 'Saadet Partisi Mutlaka Meclise Girmelidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement