Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Politika

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Göksu: "Türkiye bu coğrafyada yükselen bir ses, yanan bir ışıktır.

24.03.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu,  "Türkiye bu coğrafyada yükselen bir ses, yanan bir ışıktır. Bu sesi kesmek, bu ışığı söndürmek istiyorlar, buna asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Göksu, partisince Torul ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 12 yıldır millete hizmet ettiğini, bu hizmetini gelecek yıllarda da yürüteceğini belirterek, " Mısır'da, Irak'ta, Suriye'de, Kırım'da, Balkanlar'da, tüm İslam coğrafyasında insanlar kan ve gözyaşı içerisinde. 30 Mart'ta AK Parti'ye verilecek oylar, onlara güven, düşmana gözdağı verecektir" ifadelerinin kullandı.

Türkiye'nin bu coğrafya içerisinde yükselen bir ses, yanan bir ışık olduğunu vurgulayan Göksu, "Bu sesi kesmek, bu ışığı söndürmek istiyorlar, buna asla müsaade etmeyeceğiz. Yapılacak yerel seçimlerde vereceğimiz oylarla hizmetler sürecek, bu yollar, bu tüneller açılacak, uzaklar yakın olacak" diye konuştu.

"Bu ülkede burnu kırılan başbakanları gördük" diyen Göksu, şöyle devam etti:

"Bu ülkede sıkıştığı zaman şapkasını alıp giden başbakanlar vardı. Şimdi ise her türlü zorluğa karşı mücadeleyi seçmiş, duruşuyla karizmasıyla kalkınma hamlesiyle göz kamaştıran bir Başbakan, birilerine çok gelebilir. Türkiye, özlediği lideri son on yıldan beri başında tutuyor, gelecekte de tutmaya devam edecek, hizmetlerimiz daha kalıcı ve daha kapsamlı olacaktır. Bu ülkede birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, kaynaşmanın ve kalkınmanın adresi AK Parti'dir."

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın ise geçmişte Menderes'in, Özal'ın ve Erbakan'ın ellerinden alındığını savunarak, "Şimdi de Recep Tayyip Erdoğan'ı elimizden almak istiyorlar, buna asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Torul Belediye Başkan adayı Nidai Köroğlu ise 30 Mart'ta yapılacak seçimleri kazanması halinde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgi verdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement