Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, Aday Adaylığını Açıkladı

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, Aday Adaylığını Açıkladı
28.08.2013 16:58  Güncelleme: 17:34

Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, 2014 yerel seçimleri için CHP'den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Akdemir, belediye binasından bazı partililer ve vatandaşlarla yürüyerek CHP İl Başkanlığı'na geldi ve aday adaylığı evrakını teslim etti. Başkan Akdemir, heyecanlı olduğunu, ancak bu heyecanın iş heyecanı olduğunu söyledi. Başkan Akdemir, şöyle konuştu:

"Üstlendiğim görevi sonuna kadar devam ettireceğim. Benim aile ahlakım bunu öğretti. Sosyal belediyecilik anlayışını görevim devam ettiği sürece sürdüreceğim. Eleştirileri beynimin bir köşesine not alıp gidermeye çalışıyorum. Olması gerekenleri yapıyorum. Kendimi asla övmüyorum. Çünkü bunu takdir edecek halktır. Gerekli olduğunda eşim, çocuğum ve torunum bile yanlışlarımı söylüyor. Asıl olan senin gemiyi limana getirmendir. Fırtınalarla boğuştuğunun bir önemi yoktur. Bazen gemiyi limana getirmek önemlidir: emek harcamadan yemek olmuyor. Zonguldak halkı kültürlü bir halktır. Halka şükranlarımı sunuyorum."

Başkan Akdemir, diğer belediye başkan aday adaylarına da başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika


Advertisement