Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Yaşlılara Sahip Çıkıyor - Son Dakika
Sağlık

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Yaşlılara Sahip Çıkıyor

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Yaşlılara Sahip Çıkıyor

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, yaşlılarına sahip çıkan toplumların kültürel değerlerine ve tarihine de sahip çıktığını belirtti. Kaymakam Bilici, yaşlı vatandaşların toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip olmalarını sağlamak için her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

17.11.2023 13:42  Güncelleme: 13:44

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, yaşlılarına sahip çıkan toplumların kültürel değerlerine ve tarihine de sahip çıktığını kaydetti.

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ilçede yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşları yanında doktorla ziyaret etti. Ziyaretlerde Kaymakam Bilici'ye eşlik eden Emirdağ İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli doktor ve hemşireler de yaşlı vatandaşların rutin sağlık kontrollerini yaptı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Bilici, yaşlı vatandaşların kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade ederek, "Onlar toplumumuzun gözbebeğidir. Yaşlılarına sahip çıkan bir toplum, kültürel değerlerine ve tarihine de sahip çıkar. Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir. Bu nedenle yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak her zaman ve her koşulda onların yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Yaşlılara Sahip Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement