Diş Estetiği Uygulamaları - Son Dakika
Sağlık

Diş Estetiği Uygulamaları

Diş Estetiği Uygulamaları

Gülüşümüz aslında bir çok şeyin başlangıcıdır.

02.05.2013 10:26

Dişlerimizin beyaz olması ve ağız sağlığımıza dikkat etmemiz çoğu hastalığı engellemenin yanı sıra aynı zaman da güzelliğimize de güzellik katar.

Bioritm Institute Kurucu Ortağı Dt. Ayşegül Demirağ, diş sağlığı ve estetiğine en çok üç büyük şehrin özen gösterdiğini belirtti. Bunun yanı sıra estetik diş uygulamalarında kadınların yanı sıra, Hollywood yıldızlarından etkilenen erkeklerin gösterdiği yoğun ilginin de altını çizdi. İşte Demirbağ’ın diş sağlığı vediş beyazlatma hakkında yorumu:

“Dişler, birçok hastalığın önünü açabildiğinden kişilerin sağlığına çok özen göstermesini gerektiriyor. Hem estetik olarak hem de sağlık açısından ağız ve diş bakımı büyük önem taşıyor. Ağız bakımı ve diş estetiği uygulamaları artık ülkemizde son teknolojiyle yapılarak kişilerin hem daha rahat gülümsemesini sağlıyor hem de oluşabilecek sorunların önüne geçiyor. Estetik diş uygulamaları yani genel adıyla ‘gülüş tasarımı’ ülkemizde günden güne artan bir taleple karşılaşıyor. Bu uygulamaların özelliği dişlere ve diş etlerine yapılan birtakım küçük işlemlerle doğal ve estetik görünümlü dişlere kavuşabilmektir.

Başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere her bölgeden taleple karşılaşıyoruz. Bu talebi böylesine artıran sebebin, iş ve sosyal yaşamda gerekli olan sağlıklı, estetik ve güzel bir görünüm olduğu inancındayım.”

Kaynak: Hastane.com.tr

Son Dakika Sağlık Diş Estetiği Uygulamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement