Doğan Cüceloğlu Bilgi Eğitim'de Anne-Babalarla Buluşuyor - Son Dakika
Sağlık

Doğan Cüceloğlu Bilgi Eğitim'de Anne-Babalarla Buluşuyor

Bilgi Eğitim, çocuklarını anlamak ve onlarla daha iyi iletişim kurmak isteyen ebeveynler için 'Ana-Baba Okulu' eğitim programını başlatıyor.

24.10.2016 15:50

3 hafta sürecek program İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Bursa'daki merkezi BİLGİBursa'da gerçekleşecek. Programda aralarında Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun da bulunduğu eğitimlerde önceki kuşaklardan aktarılan değerler masaya yatırılacak, çocuklarla kaliteli ve etkili iletişim kurabilmenin teknikleri aktarılacak

Çocuklarla kaliteli iletişim

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Bilgi Eğitim, çocuklarını anlamak ve onlarla daha iyi iletişim kurmak isteyen ebeveynler için 'Ana- Baba Okulu' konulu bir eğitim programı düzeliyor. Programda, "Çocuğumla iletişim kurarken kendi ebeveynlerimle ilişkimden neler getiriyorum? Onunla kendi tercih ettiğim ilişkiyi kurabiliyor muyum? Neden bazı davranışları beni özellikle sinirlendiriyor? Oyun nerede biter, disiplin nerede başlar? Çocuğumun başarılı olmasını isterken mutluluğundan ödün mü veriyorum?" sorularının yanıtları aranacak. Eğitimin sonunda, katılımcı anne ve babalar, çocuklarının yalnız akademik anlamda değil hayatın genelinde başarılı olması için izlemeleri gereken yolları keşfedecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Doğan Cüceloğlu Bilgi Eğitim'de Anne-Babalarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement