Doğan Holding Yöneticilerinin Sağlık Durumu Açıklandı - Son Dakika
Sağlık

Doğan Holding Yöneticilerinin Sağlık Durumu Açıklandı

Doğan Holding Yöneticilerinin Sağlık Durumu Açıklandı

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı'nın geçirdikleri deniz kazası sonrası yapılan operasyonların başarılı olduğu ve tedavilerinin devam ettiği açıklandı.

27.08.2023 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğan Holding, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin, "Geçirmiş oldukları operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmektedir" açıklamasını yaptı.

Doğan Holding, Yunanistan'da deniz kazası geçiren Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Holding tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı'nın 24 Ağustos 2023 tarihinde yaşadıkları deniz kazasının ardından cuma günü geçirmiş oldukları operasyonlar başarıyla sonuçlanmıştır. Tedavileri titizlikle devam etmektedir. Sağlık durumlarıyla ilgili güncel bilgilendirme Doğan Holding ve Esas Holding tarafından paylaşılmaya devam edilecektir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Doğan Holding Yöneticilerinin Sağlık Durumu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement