İlik Nakli Bekleyen Derya İçin Kan Bağışı Çağrısı - Son Dakika
Sağlık

İlik Nakli Bekleyen Derya İçin Kan Bağışı Çağrısı

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilçede ilik nakli bekleyen Derya Zeren için vatandaşları kan bağışlamaya çağırdı.

05.02.2016 14:16

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ilçede ilik nakli bekleyen Derya Zeren için vatandaşları kan bağışlamaya çağırdı.

Mirza, Bandırma Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ilik nakli bekleyen Zeren için Bandırmalıların her türlü desteği vereceğini, bunun için Kızılay ile kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Tüm Bandırmalıların konuya duyarlı olmasını istediğini ifade eden Mirza, şunları kaydetti:

"Bandırmalı olarak her konuda olduğu gibi kök hücre ve kan bağışı konusunda da tek yürek olmalıyız. Derya kızımız ve tüm ilik nakli bekleyenler için uygun kök hücre bulunmasında da seferber olmalıyız. Bu konuda herkesten destek bekliyorum. 6-7 Şubat'ta 11.30-17.30 arası Bandırma nikah salonunun önünde kan bağış aracına gelerek kan bağışlayabilirsiniz. 'Kök hücre bağışı yapmak istiyorum' diye de belirtmeyi unutmayınız. 18-50 yaş aralığında ve sağlıklıysanız Türk Kızılayı'na bağlı Gönüllü Verici Merkezi'ne giderek kök hücre bağışında bulunabilirsiniz."

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık İlik Nakli Bekleyen Derya İçin Kan Bağışı Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement