İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kitlesel Yaralanma Tatbikatı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Sağlık

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kitlesel Yaralanma Tatbikatı Gerçekleştirildi

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'nde Kitlesel Yaralanma Tatbikatı Gerçekleştirildi

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde İl Sağlık Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen kitlesel yaralanma tatbikatında, Uzundere'de meydana gelen patlamada yaralanan 12 kişi ambulanslarla hastanenin Acil Servisine getirildi. Tatbikat senaryosunun başarılı bir şekilde uygulandığı belirtilirken, hastaneye gelen hasta ve yakınları tatbikatı gerçek sanarak izledi.

24.08.2023 18:23

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Kitlesel Yaralanma Tatbikatı" yapıldı.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü himayesinde yapılan tatbikatta senaryo gereği, Uzundere'de bulunan bir tesiste meydana gelen patlamada yaralanan 12 kişi, ambulanslarla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildi.

Hastanenin Acil Servis Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Serkan Bilgin, yaptığı açıklamada, tatbikat senaryosunun tam olarak uygulandığını belirterek, "15 dakika gibi kısa bir sürede 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralılar hastanemize geldi. Hemen müdahale etmeye başladık. Bu sırada hastanemize gelen hasta ve yakınları da tatbikatı gerçek sanarak, bizi izledi." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kitlesel Yaralanma Tatbikatı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement