Ünlü kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu - Son Dakika
Sağlık

Ünlü kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu

Ünlü kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu

İstanbul'da görev yapan ünlü kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Gökçen Orhan, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki odasında ölü bulundu. Mesai arkadaşları tarafından kapısı kilitli bulunan odasında cansız bedeni bulunan Orhan, yoğun bakıma kaldırıldı ancak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

17.08.2023 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü kalp ve damar cerrahı, akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, İstanbul'da görev yaptığı Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki odasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Prof. Dr. Gökçen Orhan, görev yaptığı Kadıköy'deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sabah mesaisine gelerek hastalarının muayenelerini yaptı ve daha sonra odasına geçti. Ancak, mesai arkadaşları saat 11.30'dan itibaren Prof. Dr. Orhan'dan haber alamayınca odasına gitti. Mselektaşları Orhan'ın kapısının kilitli olduğu fark etti. Kapının açılmasının ardından Orhan'ın cansız bedeni bulundu. Yoğun bakıma kaldırılan Orhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Orhan'ın cenazesi hastane morgunakaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Ünlü kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement