Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği Filmi - Son Dakika
Sinema

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği Filmi

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği Filmi

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

16.04.2019 08:54

Genç ve güzel bir kadın olan Claire, kötü üvey annesi Maud tarafından işletilen babasının otelinde çalışmaktadır. Maud’un güzelliği, üvey annesinin önlenemez kıskançlığına neden olur. Claire’a genç bir adamın aşık olması, Maud’un kıskançlığının katlanıp büyük bir öfkeye dönüşmesine neden olur. Kıskançlıktan gözü kör olan Maud, Claire’ı evden kovar. Sokaktan bir başına kalan genç kız, kendisini özgür hissedebileceği bir sığınak bulur. Üvey annesinin katı kuralları ile yaşayan genç kızın yeni dünyası, bu zamana kadar yaşamaya alışkın olduğundan tamamen farklıdır. Ona bu dünyanın kapılarını açan, bambaşka bir dünyayı keşfetmesini sağlayan ise yedi yabancıdır.

Yönetmen: Anne Fontaine

Senaryo: Pascal Bonitzer, Jacob Grimm, Wilhelm Grimm, Anne Fontaine

Oyuncular: Lou de Laâge , Isabelle Huppert, Charles Berling, Damien Bonnard, Jonathan Cohen, Richard Fréchette, Vincent Macaigne, Pablo Pauly, Benoît Poelvoorde, Aurore Broutin, Laurent Korcia, Agata Buzek

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Blanche Comme Neige

Yapımcı Firma: Mandarin Films

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Fransa, Belçika

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 112 dk.

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Vizyon Tarihi: 17.05.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement