The Comeback Trail Filmi - Son Dakika
Sinema

The Comeback Trail Filmi

The Comeback Trail Filmi

The Comeback Trail filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Comeback Trail filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

03.11.2020 15:55  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Max Barber, son indeki başarısızlığın ardından yerel mafya patronuna büyük bir borcu olan bir Hollywood yapımcısıdır. Borçlarından kurtulmanın yolunu arayan Max, bunun için yaşlanan yıldızlarından yararlanmaya karar verir. Max, sigortadan para alabilmek için ana oyuncunun ölümüne neden olabilecek yüksek riskli aksiyon sahneleri olan bir üretmeyi planlar. Max bu süreçte hayal ettiğinden de fazlasının elde eder.

Yönetmen: George Gallo

Senaryo: George Gallo, Josh Posner, Harry Hurwitz

Oyuncular: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Emile Hirsch, Zach Braff, Patrick Muldoon, Malcolm Barrett, Natalie Burn, Eddie Griffin, Vincent Spano, Kate Katzman, Leslie Stratton, Nick Vallelonga, Michelle Maylene, Julie Lott, Jermaine Washington, Josefine Lindegaard, Blerim Destani, Joel Michaely, Ekaterina Baker, Frank Renzulli, Paul Witten, Jake Hunter, Melissa Greenspan, Chris Mullinax, Chelsea Newman, Ray Bouderau, David E. Ornston, J. Nathan Simmons, Stephen Krahel

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: The Comeback Trail

Yapımcı Firma: StoryBoard Media

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 104 dk.

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Comeback Trail Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement