Bugün iş var mı? 26 Haziran Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı? - Son Dakika
Soğuk Haber

Bugün iş var mı? 26 Haziran Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı?

Bugün iş var mı? 26 Haziran Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı?

Kurban Bayramı tatili sadece memurları kapsamaktadır. 26 Haziran Pazartesi günü özel sektör için tatil değildir. Pazartesi günü resmi tatil sadece memurları kapsamaktadır. Özel sektör veya bazı kurumlar için ilk iş günüdür.

26.06.2023 07:01

Bugün iş var mı, tatil mi? 26 Haziran Pazartesi günü iş var mı, yok mu? Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı? merak ediliyor. Bugün iş var mı, tatil mi? 26 Haziran Pazartesi günü iş var mı, yok mu? Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı? soruları gündeme geliyor. Kurban Bayramı tatili ne zaman ve hangi güne denk geldiğini araştıran vatandaşlar, 26 Haziran Pazartesi günü iş var mı, yok mu sorusuna yanıt arıyor. Bugün iş var mı, tatil mi? 26 Haziran Pazartesi günü iş var mı, yok mu? Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı? Detaylar haberimizdedir…

BUGÜN İŞ VAR MI?

Kurban Bayramı için ilan edilen 9 günlük resmi tatil sadece memurları kapsamaktadır. 26 Haziran 2023 Pazartesi günü bazı özel kurumlar için tatil değildir. Bununla birlikte özel sektörde çalışanlar için tatil değildir.

26 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ İŞ VAR MI, YOK MU?

2023 Kurban Bayramı arefe günü 27 Haziran Salı gününe denk geliyor. 2023 Kurban Bayramı 1. gün ise 28 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Bayram 1 Temmuz Cumartesi günü sona eriyor.

Bununla birlikte, 26 Haziran Pazartesi günü özel sektör için tatil değildir. Kurban Bayramı için ilan edilen 9 günlük resmi tatil sadece memurları kapsamaktadır.

Bugün iş var mı? 26 Haziran Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı?

PAZARTESİ GÜNÜ İŞYERLERİ AÇIK MI, KAPALI MI?

Pazartesi günü resmi tatil sadece memurları kapsamaktadır. Özel sektör veya bazı kurumlar için ilk iş günüdür.

Son Dakika Soğuk Haber Bugün iş var mı? 26 Haziran Pazartesi günü işyerleri açık mı, kapalı mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement