Kraliçe Dizisi Final Yapıyor - Son Dakika
Soğuk Haber

Kraliçe Dizisi Final Yapıyor

Kraliçe Dizisi Final Yapıyor

Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kraliçe dizisi, farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kraliçe dizisi bu akşam final mi yapacak sorusu gündeme geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kraliçe dizisi 7 Haziran Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara gelecek. Son bölümde Deniz tüm gerçeklerle yüzleşirken, Kraliçe dizisi sevenleriyle vedalaşacak.

07.06.2023 16:23  Güncelleme: 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kraliçe dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kraliçe dizisi farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sevilen dizi Kraliçe bu akşam final mi yapacak sorusu gündeme geldi. Peki, Kraliçe final mi? Kraliçe dizisi bitti mi? Kraliçe dizisi neden final yapıyor? Detaylar haberimizde...

KRALİÇE SON BÖLÜM NE OLDU?

Deniz tüm gerçeklerle yüzleşmiştir. Bu sefer her şey farklı olacaktır. Mahir'e boşanmak istediğini söyler; ama, içindeki öfkenin dinmesi için bu yeterli değildir. Ateş ve Gaye'yi rezil edecektir. Deniz'in her şeyi öğrendiğinden habersiz olan Ateş, İstanbul'daki büyük bir kulüpten teklif alır. Her şey sonunda istediği gibi gitmektedir. Oğlu Aslan'ı, Narin'e vermemek için onu kaçıran Ali, Aslan'la kimsenin aklına gelmeyecek bir yerde saklanacaktır.

Kraliçe final mi? Kraliçe dizisi bitti mi? Kraliçe dizisi neden final yapıyor?

KRALİÇE FİNAL Mİ?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kraliçe dizisi 7 Haziran Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara gelecek.

Son Dakika Soğuk Haber Kraliçe Dizisi Final Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement