Yalı Çapkını Sezon Finali: Seyran Ölecek Mi? - Son Dakika
Soğuk Haber

Yalı Çapkını Sezon Finali: Seyran Ölecek Mi?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Seyran'ın babası tarafından zorla Antep'e götürüldüğü bölümde Seyran'ın akıbeti merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Yalı Çapkını Seyran ölecek mi sorusu araştırılıyor.

09.06.2023 22:56  Güncelleme: 22:57

Yalı Çapkını dizisi bu akşam sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her Cuma seyirciyi ekrana kilitliyor. Yalı Çapkını son bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Kullanıcılar tarafından Seyran ölecek mi sorusu araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? Yalı Çapkını Seyran vuruldu mu? Seyran ölecek mi, ne oldu? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI SEYRAN ÖLECEK Mİ?

Yalı Çapkını dizisi 9 Haziran Cuma günü sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 29.bölümünde Seyran, babası tarafından zorla Antep'e götürülmüştür. Ferit ise her yerde Seyran'ı aradıktan sonra Antep'e gönderildiğini duymuştur. Dizinin sezon finalinde vurulma sahnesi olacak mı merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından Yalı Çapkını Seyran ölecek mi sorusu araştırılıyor. Seyran'ın akıbeti dizinin ilerleyen bölümlerinde belli olacaktır.

Yalı Çapkını Sezon Finali: Seyran Ölecek Mi?

Son Dakika Soğuk Haber Yalı Çapkını Sezon Finali: Seyran Ölecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement