Yalı Çapkını Sezon Finali Yaptı: Hattuç Öldü mü? - Son Dakika
Soğuk Haber

Yalı Çapkını Sezon Finali Yaptı: Hattuç Öldü mü?

Yalı Çapkını Sezon Finali Yaptı: Hattuç Öldü mü?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Hattuç Hala karakterini canlandıran Şerif Sezer'in diziden ayrıldığı iddiaları sosyal medyada konuşuluyor. Kullanıcılar Hattuç'un ölüp ölmediğini merak ediyor.

10.06.2023 00:41  Güncelleme: 00:42

Yalı Çapkını dizisi bu akşam sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her Cuma seyirciyi ekrana kilitliyor. Yalı Çapkını son bölümüyle sosyal medyaya damga vurdu. Kullanıcılar tarafından Hattuç ölecek mi sorusu araştırılıyor. Peki, Yalı Çapkını Hattuç Hala öldü mü? Yalı Çapkını Şerif Sezer diziden ayrıldı mı? Hattuç ölüyor mu, ne oldu? Detaylar haberimizde...

YALI ÇAPKINI ŞERİF SEZER DİZİDEN AYRILDI MI?

Dizide Hattuç Hala rolünü oynayan Şerif Sezer'in Yalı Çapkını'ndan ayrılacağı iddia edildi. 76 yaşındaki usta oyuncunun Instagram hesabından Yalı Çapkını dizisinin resmi hesabını takibi bırakması da ayrılık iddiasını güçlendirdi. Sezer'in hakkındaki iddiayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Son Dakika Soğuk Haber Yalı Çapkını Sezon Finali Yaptı: Hattuç Öldü mü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement