14 Yaş Erkek Milli Takımı Avrupa Yaz Kupası'nda ikinci oldu - Son Dakika
Spor

14 Yaş Erkek Milli Takımı Avrupa Yaz Kupası'nda ikinci oldu

14 Yaş Erkek Milli Takımı Avrupa Yaz Kupası\'nda ikinci oldu

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, 14 Yaş Erkek Milli Takımı, İspanya'da düzenlenen Avrupa Yaz Kupası Finalleri'nde tarihi bir başarıya imza atarak ikincilik elde etti. Milli takım, finalde Fransa ile karşılaştı ve 2-1 galip gelerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Bu başarının ardından milli takım, Dünya Kupası'nda mücadele etmek üzere Çekya'ya gidecek.

09.07.2023 18:45  Güncelleme: 18:59

Teniste 14 Yaş Erkek Milli Takımı, İspanya'da düzenlenen Avrupa Yaz Kupası Finalleri'nde tarihi bir başarıya imza atarak ikincisi oldu.

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Avrupa Yaz Kupası Finalleri, Valensiya kentinde düzenlendi.

Organizasyonda Samim Filiz, Kaan Işık Koşaner ve Mustafa Ege Şık'tan oluşan kaptanlığını Umut Alptekin'in yaptığı 14 Yaş Erkek Milli Takımı, final müsabakasında Avrupa Yaz Kupası Elemeleri'nde 2-1 yendiği Fransa ile karşılaştı.

Fransa serisinin ilk maçında Samim Filiz, Daniel Yeşim'e 6-1, 6-2; ikinci maçta ise Kaan Işık Koşaner, Jules Nicolas Rimbaud'a 7-5, 1-6, 6-4 kaybetti ve seri 2-0 Fransa'nın üstünlüğü ile sonuçlandı.

Gümüş madalyanın sahibi olan milliler, 7-12 Ağustos'ta Çekya'nın Prostejov kentinde düzenlenecek Dünya Kupası'nda mücadele edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 14 Yaş Erkek Milli Takımı Avrupa Yaz Kupası'nda ikinci oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement