1461 Trabzon - Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon - Balıkesirspor Maçının Ardından

1461 Trabzon - Balıkesirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 26. haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Balıkesirspor’a 2-1 mağlup oldu.

20.02.2014 18:21

PTT 1. Lig'in 26. haftasında 1461 Trabzon kendi sahasında Balıkesirspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfü Canalioğlu, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Canalioğlu, "Burada hakemlerle ilgili olarak galip olduğumuz dönemlerde çok basit sarı kartlarla beraber oyundaki tempomuzu düşürdük. Bu düşürme anlarında golleri yedik. Gollerimiz çok basitti. Üzgünüz" dedi.

1461 Trabzon'un tecrübeli oyuncusu Oktay Demircan ise, "Mağlup olduğumuz için üzgünüz ama bunun telafisi olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Önümüzdeki maçlarda en iyi performansı sergileyerek maçları almayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, hafta içi maçlarında konsantrasyonun biraz zayıf olduğunu belirterek, "Bugün her iki takımında konsantrasyonu pek iyi değildi. Tabi seyirci olmayınca konsantrasyon düşüyor. Maçın başında yediğimiz gol bizi bir anda tekrar maça çevirdi. İkinci devrede iyi mücadele ettik. Sadece kazanma adına iyi mücadele verdiğimizi düşünüyorum. 3 puan bu dönemde bizim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

Balıkesirspor'un futbolcusu Ali Öztürk, zorlu bir maç olduğunu ifade ederek, "Bu maçın önemini biliyorduk. Buradan 3 puan aldığımız için mutluyuz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon - Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement