1461 Trabzon Telafi Peşinde - Son Dakika
Spor

1461 Trabzon Telafi Peşinde

Spor Toto 2. Lig'de yarın Eyüpspor ile karşılaşcak olan 1461 Trabzon, Sariyer mağlubiyetini bu maçla unutturmak istiyor.

26.09.2016 14:12  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un 5. haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hüsnü Özkara, bu maçtan alacakları galibiyetle Sarıyer yenilgisini unutturacaklarını söyledi.

Özkara, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eyüpspor maçının hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla başlayacaklarını belirtti.

Deplasmanda oynadıkları Sarıyer maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Özkara, bu karşılaşmaya galibiyet hedefiyle çıktıklarını ancak hiç beklemedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını ifade etti.

Özkara, maça kontrollü başladıklarını dile getirerek, "Her geçen dakika oyuna ağırlığımızı koyduk ve gol pozisyonları bulduk. İlk yarıyı 0-0 bitirdik. İkinci yarı başında maalesef rakibin geldiği ilk pozisyonda basit bir gol yedik ve sonra tek kale oynamaya başladık. Oyunu rakip alana yıktık fakat girdiğimiz birçok gol pozisyonu değerlendiremedik."dedi.

Genç bir takım olduklarını vurgulayan Özkara, "Yaş ortalamamız 21,7. Biz bu mağlubiyeti şansızlığa bağlıyoruz. Bu tür sonuçlar tüm kulüplerin nadiren yaşadığı bir durumdur. Biz 1461 Trabzon olarak iyi bir ekibiz. Hafta sonu kendi sahamızda Eyüpspor ile karşılaşacağız. Bu maçtan alacağımız galibiyetle Sarıyer yenilgisini unutacağız. Taraftarımızı üzdük ancak biz bu 3 puanı Eyüpspor'u yenerek telefi edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1461 Trabzon Telafi Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement