18 Mart Şehitler Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika
Son Dakika Logo

18 Mart Şehitler Türkiye Okçuluk Şampiyonası

17.03.2017 14:57

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 18 Mart Şehitler Türkiye Şampiyonası, Antalya'da sürüyor.

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 18 Mart Şehitler Türkiye Şampiyonası, Antalya'da sürüyor.

100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen şampiyonada, 505 sporcu mücadele ediyor. Erkekler ve kadınlarda klasik ile makaralı yay kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde, sıralama ve eleme atışları yapıldı.

Bireysel final atışları sonucuna göre dereceye girecek sporculara, 750, 500 ve 250 lira ödül verilecek.

Büyükler ve gençlerde milli takımların belirlenmesi ile sporcuların performanslarını tespit etme amacını da taşıyan şampiyona, 19 Mart Pazar günü yapılacak final atışları ile sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 18 Mart Şehitler Türkiye Okçuluk Şampiyonası - Son Dakika


Advertisement