50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu - Son Dakika
Spor

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

4. etabı kazanan Mark Caviendish: "Özellikle yol ve hava şartları nedeniyle etap kolay olmadı"

30.04.2014 18:36

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun dördüncü etabını kazanan Omega Pharma-QuickStep takımından Büyük Britanyalı sporcu Mark Cavendish, yol ve hava şartları nedeniyle etabın zor geçtiğini söyledi.

Cavendish, mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında, takım olarak güvenli bir şekilde yarışma kararı aldıklarını söyledi.

Bitişe kısa bir süre kala arkasına baktığında zorlanmayacağını anladığını belirten Cavendish, şöyle konuştu:

"Daha önce takım arkadaşlarım ve teknik ekiple konuşmamız sırasında, bitiş esnasında fazla risk almayacağımızı kararlaştırmıştık. Etaptan sonra tüm arkadaşlarıma bana verdikleri destek için bir kez daha teşekkür ettim. Takımımın gücünü mükemmel olarak niteleyebilirim. Özellikle yol ve hava şartları nedeniyle etap kolay olmadı."

Basın toplantısı öncesinde Yarış Direktörü Abdurrahman Açıkalın, Mark Cavendish'e gösterdiği özveriden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Cavendish'e iki konuda teşekkür ediyorum. Birincisi kibarlığı ve özverili davranışıyla bizlere yardımcı oldu. Kaotik bir ortamda destek verdi. Kaza sonrası 'etaba devam etmeyelim' diyenler vardı. Kendisi takım arkadaşlarıyla birlikte özel bir davranış biçimi sergiledi. Buna da ayrıca teşekkür ederim." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement