A Milli Voleybol Takım'ında Romanya Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

A Milli Voleybol Takım'ında Romanya Maçı Hazırlıkları Sürüyor

27-29 Mayıs tarihlerinde Romanya ile yapılacak Avrupa Ligi maçının hazırlıklarını sürdüren A Erkek Milli Takım tempo artırmaya devam ediyor.

18.05.2012 14:32

27-29 Mayıs tarihlerinde Romanya ile yapılacak Avrupa Ligi maçının hazırlıklarını sürdüren A Erkek Milli Takım tempo artırmaya devam ediyor. A Milliler, Antrenör Veljko Basic'in uyarıları ile oldukça neşeli geçen antrenmanda taktik ve teknik çalıştı.

Kampı ve önlerindeki süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunan Halil İbrahim Yücel, 10 gündür kampta olduklarını hatırlatarak, "Bence çalışmalarımız çok doyurucu ve iyi gidiyor. Yorucu, tempolu taktik ve teknik antrenmanlar yapıyoruz. Bu hızla çalışmaya devam edersek, hedefimize varacağız" dedi.

Önceki yıllarla karşılaştırıldığında çok genç bir ekip olduklarının altını çizen Yücel, "Genç arkadaşlarımızın aramıza katılması onlar için olduğu kadar bizim için de bir avantaj. Bizler de çok yaşlı değiliz elbette. Ama onların enerjisi farklı. Elimizden geldiği kadar onlara bir şeyler katmaya çalışıyoruz, bir anlamda abilik yapıyoruz. Gençler de kendilerini vermiş durumda, ellerinden geleni yapıyorlar" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Voleybol Takım'ında Romanya Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement