Adana Demirspor'da Osman Özköylü'nün Ayrılığı 2 Gün Sürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana Demirspor'da Osman Özköylü'nün Ayrılığı 2 Gün Sürdü

Adana Demirspor\'da Osman Özköylü\'nün Ayrılığı 2 Gün Sürdü
16.12.2015 22:30

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da iki gün önce istifa eden Teknik Direktör Osman Özköylü, akşam saatlerinde takımın başına geri geçerek antrenmana katıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da iki gün önce istifa eden Teknik Direktör Osman Özköylü, akşam saatlerinde takımın başına geri geçerek antrenmana katıldı.

Kulübün resmi internet sitesinde açıklama yapan Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Osman Özköylü'nün gitmesinin camiada büyük tepkiyle karşıladığını belirterek, "Futbolcularımız, başarısızlığın faturasının Osman Özköylü ve ekibine kesilmesinden vicdanen rahatsız olduklarını söyledi. Biz, bu kulüpte bir aile gibiyiz. Hocamızın dönmesi yönünde bu kadar ısrar olunca Osman Özköylü'yü görevinin başına geri çağırdık ve kendisi de teklifimizi kabul etti" diye konuştu.

Yardımcıları ile birlikte kente tekrar gelen Özköylü, iki gün süren ayrılığın ardından akşam antrenmanında takımın başına geçti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Osman Özköylü'nün Ayrılığı 2 Gün Sürdü - Son Dakika


Advertisement