Adana Demirspor Destek Bekliyor - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Destek Bekliyor

Adana Demirspor Destek Bekliyor

Kulüp Başkanı Önder Serin, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a teşekkür etti.

06.05.2013 14:40  Güncelleme: 14:42

PTT 1. Lig'de yer alan Adana Demir spor'un Kulüp Başkanı Önder Serin, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a teşekkür ederken, "Ancak bu destek yetmez. Play-Off öncesi, şampiyonluk havasına giren camiamıza şehrin tüm dinamiklerinin desteğini bekliyoruz" dedi.

Serin, yaptığı açıklamada, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere Adana'nın tüm demokratik kitle örgütlerini Adana Demirspor'a maddi-manevi desteğe çağırdı. Serin, "Unutulmamalıdır ki şampiyon olursak Adana olarak Süper Lig'e çıkacağız. Bu gerçekle tüm Adanalıları desteğe davet ediyorum" dedi.

Maçlarına gelerek maddi manevi destek veren Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'a teşekkür eden Serin, şunları kaydetti:

"Bu desteklerinizi Adana ve Adana Demirspor camiası unutmayacaktır. Yeter ki desteklerinizi esirgemeyin. Ancak bunlar yetmez. Hedef şampiyonluk ise hedef Süper Lig'e çıkmak ise hedef spor ile markalaşmak ise kentin tüm dinamikleri Adana Demirspor'umuza destek olmalıdır. Uzun lig maratonunun bitimine az bir süre kala en az valimiz, en az büyükşehir başkan vekilimiz en az emniyet müdürümüz kadar meslek odalarından, sivil toplum kuruluşlarından yani Adana'yı Adana yapan kentin tüm dinamiklerinden, maddi-manevi destek bekliyoruz. Unutulmalıdır ki şampiyon olursak, Süper Lig'e çıkacak olan sadece Adana Demirspor değil Adana olacaktır. Play-Off 'a bir maç, Süper Lig'e üç maç kala hep beraber Adana'yı şaha kaldıralım." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement