Adana Demirspor - MKE Ankaragücü maçının ardından - Ömer Erdoğan - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor - MKE Ankaragücü maçının ardından - Ömer Erdoğan

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın açıklamaları ADANA - MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan hak etmedikleri bir mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını belirtti.

14.01.2023 19:41  Güncelleme: 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın açıklamaları ADANA - MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan hak etmedikleri bir mağlubiyet nedeniyle çok üzgün olduklarını belirtti.

Bugün belki de sezonun en iyi oyunlarından birini oynadıklarını ifade eden Erdoğan, galibiyet için her şeyi yaptıklarını anlattı.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Girebileceğimiz kadar çok bariz net pozisyonlara girdik. Bütün istatistiklerde gerçekten bir deplasmanda belki bu kadar Adana Demirspor gibi bir zor deplasmanda rakibi bu kadar zorlayan bir rakip olduğunu hatırlamıyorum. Oyuncularımız bu konuda verdiğimiz görevleri, çalıştığımız şeyleri sahada çok iyi şekilde yerine getirdiler. Tabii ki sonuca bakınca buradan eli boş dönüyoruz. Tabii ki bizi üzüyor. Gelecek için bir umut veriyor ve iyi takım olduğumuzun bir göstergesi ama bunları da sonuca yansıtmamız lazım. Onun için üzüntümü dile getirmek istiyorum."

Maçın 20. dakikasında Emre Kılınç'ın attığı ama VAR kararıyla iptal edilen golün neden iptal edildiğini hala anlamadığını belirten Erdoğan, "Maçın devre arasında soyunma odasında büyük ekranda bir daha çok detaylı bir şekilde inceledim. Bir şey göremedim. Hakem hocamız neyi gördü bilmiyorum. Merak ediyorum. Zaten çok uzun bir şekilde VAR'ın başında inceledi, sanmıyorum o da bir şey gördüğünü. Kendisine sormamız gerekiyor." dedi.

"Bu konuda açıkçası üzüntümü dile getirmek istiyorum." diyen Erdoğan, büyük bir emek harcadıklarını, kulübün büyük yatırımlar yaptığını anlattı.

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Belki de akşam bu pozisyonu değerlendiren hakem hocalarımız belki beni yanıltır derler, 'İşte şurada bir pozisyondan faul verdi.' Biz de o zaman hiç olmazsa bu şekilde belki pozisyon değerlendiririz ama ben açıkçası herhangi bir faul veya gol iptal edecek bir neden görmedim."

Erdoğan, kupa maçında Beşiktaş ile oynayacaklarını aktararak, iyi bir atmosferle bütün taraftarlarının statta olacağını dile getirdi.

Kupada da iddialı olduklarını aktaran Erdoğan, "Kupada da devam etmek istiyoruz. İnşallah buradaki üzdüğümüz taraftarlar özellikle orada mutlu ederiz. Oyuncularımız sağ olsun elinden gelen bütün gayreti gösterdi, sahada futbol anlamında çok iyi bir performans sergilediler. Sonuca yansıtamadık. Ama çalışacağız. Başka çaremiz yok. İnşallah bu futbolun karşılığını önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlarla da alacağız." diye konuştu.

Transferlerle ilgili soru üzerine Erdoğan, 2 veya 3 yabancı, 2 de yerli oyuncu almak istediklerini bildirdi.

Adana Demirspor - MKE Ankaragücü maçının ardından - Ömer Erdoğan
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor - MKE Ankaragücü maçının ardından - Ömer Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement