Adana Demirspor, Özgür Çelik'i Renklerine Bağladı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor, Özgür Çelik'i Renklerine Bağladı

Adana Demirspor, Özgür Çelik\'i Renklerine Bağladı

Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Körfez Futbol Kulübü'nde forma giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Özgür Çelik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

03.07.2013 17:08  Güncelleme: 17:12

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor, geçtiğimiz sezon Körfez Futbol Kulübü'nde forma giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Özgür Çelik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Aytaç Durak Tesisleri'nde, kendisini mavi lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Özgür, "Öncelikle böylesine köklü bir camiaya beni getiren, başta Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Coşkulu ve ateşli bir taraftar gurubuna sahip olan Adana Demirspor'un formasını terleteceğim için onurlu ve gururluyum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, Adana Demirspor'u hak ettiği yere çıkaracağız" dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Takımda eksik buldukları bölgeye çok titiz bir şekilde takviye yaptıklarını dile getiren muhasip üye, hukuk ve idari işler sorumlusu Av. Müslüm Susar, "Transferlerde büyük katkı sağlayan Başkanımız Mustafa Tuncel ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz Başkanımız Mustafa Tuncel önderliğinde şampiyonluk olmak. Transferlerimizi de takımdaki dengelere göre yapıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun, merak etmesin. Takımımızı hedefe, şampiyonluğa taşıyacak futbolcu kadrusu oluşturuyoruz" diye konuştu.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Adana Demirspor ile anlaşan Özgür Çelik, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Özgür'e, Adana Demirspor'un sağlık sponsoru olan Özel Algomed Adana Hastanesi'nde bir dizi sağlık kontrolü yapıldı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor, Özgür Çelik'i Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement