Adanaspor'da Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adanaspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Adanaspor\'da Hazırlıklar Sürüyor
07.11.2018 12:47

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında 9 Kasım Cuma günü, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında 9 Kasım Cuma günü, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'nde, Coşkun Demirbakan yönetimindeki antrenman saat 11.00'de salonda yapılan core çalışması ile başladı. Antrenman daha sonra sahada yapılan ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.

Adanaspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika


Advertisement