Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 11.haftasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0'lık skorla geçen Adanaspor'da yardımcı antrenör Cevdet Çapar, "Bu takım, birbirine sarıldıkça daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

03.11.2013 19:30

PTT 1. Lig'in 11. haftasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0'lık skorla geçen Adanaspor'da yardımcı antrenör Cevdet Çapar, "Bu takım, birbirine sarıldıkça daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Teknik direktör Levent Eriş'in cezası nedeniyle tribünden izlediği maçta Adanaspor'u yöneten yardımcı antrenör Cevdet Çapar, maçın ardından yaptığı açıklamada Adanaspor'un, iyi yerlere tekrar geleceğini söyledi. Çapar, "Bütün arkadaşlarımızla birlikte elbirliği ile bu takımı en iyi yere getirmeye çalışacağız" şekline konuştu.

Taraftarların, yönetim aleyhine yaptığı protestoların takım üzerindeki etkilerinin sorulması üzerine Çapar, "Uzun zamandır kazanamayan bir takım vardı. Bugün, bize birlik ve beraberliğe daha çok sarılmamız gerektiğini gösterdi. Bu takım birbirine sarıldıkça daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

Adanaspor'un kalecisi Yaşar ise 5 haftalık beraberlik serisinin ardından galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, galibiyet serisini 3'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

"GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ"

İlk maçına çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, maçın ardından yaptığı açıklamada, yeni bir ekiple, yeni bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

"Takımımın 70. dakikaya kadar oynadığı futboldan memnunum. Ondan sonraki oyundan ve skordan memnun değilim. Bu hatalarımızı görerek, en kısa zamanda düzeltip, takımın performansını 90 dakikaya yaymak en büyük hedefimiz olacak. Önümüzde Mersin maçı var. Bir maç kaybettik. Neler yaptığımızı biliyoruz. İnşallah bundan sonra bu hataları yapmadan lige devam etmek istiyoruz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement