Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’de Adanaspor’a 1-0 yenilen Gaizantep Büyükşehir Belediyespor’un Altyapı Sorumlusu Faik Demir, ilk yarının istediklerini gibi geçmediğini belirterek, “İkinci yarı biraz daha derli toplu oynadık.

06.12.2015 21:34

PTT 1. Lig'de Adanaspor'a 1-0 yenilen Gaizantep Büyükşehir Belediyespor'un Altyapı Sorumlusu Faik Demir, ilk yarının istediklerini gibi geçmediğini belirterek, "İkinci yarı biraz daha derli toplu oynadık. Aradığımız golü bulamadık" dedi.

Gaziantep Teknik Direktörü Hakan Kutlu ile yolların ayrılmasının ardından Adanaspor karşılaşmasında kulübeye geçen Altyapı Sorumlusu Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Demir, "İlk yarı bizim adımıza çok sağlıklı geçmedi. Adanaspor biraz daha coşkulu başladı ve ilk yarıyı bizim orta sahada yapmış olduğumuz basit bir pas hatasından gol oldu. Savunmamız top bizde olduğu için çok kontrolsüz yakalandı. Talihsiz bir gol yedik ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. İkinci yarı biraz daha derli toplu oynadık. Özellikle kanatları kullandığımız pozisyonlarda çok etkili olduk ama bir türlü sonuca ulaşamadık. Adanaspor'u tebrik ediyorum. İkinci yarıda oyuncularımızın gösterdiği arzu ve her türlü riski alarak Adanaspor'un üstüne gittik. Aradığımız golü bulamadık" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement