Ağlayan Çocuk' Artık Gülüyor - Son Dakika
Spor

Ağlayan Çocuk' Artık Gülüyor

Ağlayan Çocuk\' Artık Gülüyor

Sezonun kendisi adına en iyi dönemini geçiren West Ham, yaşanan kötü günlerden bir hatıraya olan borcunu nihayet ödedi.

25.02.2014 21:06

Geçtiğimiz Ocak ayı başında FA Cup fikstürü için Nottingham Forest deplasmanına giden West Ham United, yaklaşık üç bin taraftarı da peşinden sürüklemişti. Sahaya yedekleriyle çıkmayı tercih eden menajer Sam Allardyce, henüz maçın başında taraftarın ümitlerini azaltırken bir hezimete de sebep oldu. Maç günü ligde yedi maçtır kazanamıyor olan ve sürekli farklı mağlubiyetler alan West Ham, alt lig temsilcisi Forest'a 5-0'lık ağır bir skorla yenilmiş ve turnuvadan elenmişti.

Bu maçta kameralara yakalanan bir görüntü, sonradan West Ham United'ın resmi sitesinden bir ilan yayınlamasına neden oldu. Deplasman tribününden küçük bir çocuk, takımın seri şekilde yediği goller karşısında hüngür hüngür ağlıyordu ve kulüp, bu çocuğu bulmak istiyordu.

Sekiz yaşındaki Callum Mann, geçtiğimiz hafta sonu West Ham'in evi Upton Park'ta oynanan Southampton karşılaşmasının özel davetlisiydi. Babasıyla birlikte maçı yönetim locasından izledi, maç sonunda da sahaya ve soyunma odasına inerek menajer Sam Allardyce ve bazı futbolcularla tanışma fırsatı buldu.

Son 5 maçta 13 puan

Olayı hikayeleştirerek resmi sitesinden duyuran West Ham, şu sıralar epey mutlu. Ağlayan çocuk da dahil olmak üzere kulüpteki herkesin yüzü gülüyor, zira takım oynadığı son beş maçta 13 puan topladı ve bir anda düşme hattından puan tablosunun ortasına sıçradı. Üst üste dört maç kazandılar ve Callum Mann'ı ağlattıkları Nottingham Forest hezimetinden bu güne kendileri adına sezonun en başarılı dönemini geçiriyorlar.

Geri düştükleri maçta Southampton'ı 3-1'le geçen West Ham takım olarak büyük bir sıçrama yaparken öne çıkan tek oyuncu Kevin Nolan oldu. Sezonun ilk yarısını nadasta geçiren ofansif orta saha, son 4 maçta 5 gol atarak patlama yaptı. Üstelik çok iyi anlaştığı pivot santrfor Andy Carroll, üç maçlık cezasının tamamlamasının ardından önümüzdeki hafta sonu Everton deplasmanıyla birlikte takıma geri dönüyor.

Sahip olduğu 31 puanla onuncu sırada bulunan West Ham, en az 9 takımın içine düşmekten kendini korumaya çalıştığı küme düşme hattı ile arasına 7 puanlık bir fark koymuş durumda.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ağlayan Çocuk' Artık Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement