Aguero 5 Gole Gölge Düşürdü - Son Dakika
Spor

Aguero 5 Gole Gölge Düşürdü

Aguero 5 Gole Gölge Düşürdü

Önüne gelene gol yağdıran ve 23. hafta sonunda zirveye yükselen Manchester City'de, Arjantinli yıldızın durumu büyük endişe yarattı.

30.01.2014 10:45

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Zorlu Tottenham deplasmanında 5 gollü galip gelerek rakiplerine korku saçmaya devam eden Manchester City, Arsenal'in puan kaybetmesiyle 23. haftada liderliğe yükseldi.

23 maçta kaydettiği 68 golle inanılmaz bir performans sergileyen Gök Mavililer'de, Sergio Aguero'nun sakatlığı ise moralleri bozdu.

15. dakikada gol perdesini açan Aguero, ilk yarının son anlarında ise yaşadığı sakatlığın ardından kenara gelmek zorunda kalmış ve yerini Stevan Jovetic'e bırakmıştı.

Manchester City teknik direktörü Manuel Pellegrini yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Doktorlar gördükten sonra durumu anlayacağız. Arka adalesinde sıkıntı var ve ciddi olup olmadığını bilmiyoruz. Sergio mükemmel bir futbolcu ancak biz sadece bir isme bağlı değiliz. Şimdi Stevan Jovetic'in zamanı. Umarım Sergio da en yakın zamanda aramıza döner."

Bu sezon Manchester City forması altındaki 26. golünü kaydeden Aguero, Premier Lig kariyerindeki 81. maçında ise 50. kez fileleri havalandırdı. Tangocu, Andy Cole, Alan Shearer, Ruud van Nistelrooy ve Fernando Torres'in ardından Premier Lig'de 50 gol barajına ulaşan en hızlı 5. isim oldu.

25 yaşındaki futbolcunun, önümüzdeki hafta Chelsea ile oynanacak maçta forma giymesi çok zor gözüküyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Aguero 5 Gole Gölge Düşürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement