Ahmet Çakar'dan olay kehanet! 3 Nisan'ı işaret ederek Süper Lig'de şampiyon olacak takımı ilan etti - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar'dan olay kehanet! 3 Nisan'ı işaret ederek Süper Lig'de şampiyon olacak takımı ilan etti

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Süper Lig'de şampiyonun belli olacağı tarihi açıkladı. Çakar, Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak" ifadelerini kullandı.

09.11.2021 00:50  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar çarpıcı bir iddiada bulundu. Çakar, 3 Nisan günü oynanacak Trabzonspor- Beşiktaş maçı sonrası bordo-mavililerin şampiyonluğu ilan edeceğini öne sürüldü.

"KOLBASTI OYNAYACAĞIM"

Ünlü yorumcu yaptığı yorumda, "Trabzonspor'a sesleniyorum. Eğer bu sene şampiyonluğu kaybedersiniz iki elim yakanızda olur. Bu sene o senedir. İlan ediyorum. Trabzonspor, 3 Nisan'da Beşiktaş maçından sonra şampiyon olacak. Uzun yıllar sonra Trabzon'a gelmiş olacağım. Federasyon beni sahaya sokar mı bilmiyorum ama kolbastı oynayacağım. Bu dakikadan sonra kaybedersiniz suçu kendinizde arayın. Yıllar sonra o büyük gece gelecek ve yaşarsam ben orada olacağım" dedi.

Ahmet Çakar\'dan olay kehanet! 3 Nisan\'ı işaret ederek Süper Lig\'de şampiyon olacak takımı ilan etti

Son Dakika Spor Ahmet Çakar'dan olay kehanet! 3 Nisan'ı işaret ederek Süper Lig'de şampiyon olacak takımı ilan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tacettin Çöklü: Bu sene o sene çünkü gri pozisyonları hep lehlerine çalıyorlar sanki biraz destek var 3 büyüklerde köstek var bunun nedenini kanında bu sene sıra fenere gelince 3 takimida yakıyorlar akiller e geriye trabzon kaliyor ama insqllah olqmazlar 2 0 Yanıtla
  • Sertan Sarı : Eyvah artık olacağımız vardıysa da olamayız 0 0 Yanıtla

Advertisement