Ahmet Nur Çebi: Galatasaray'dan sonra Trabzonspor da ağlamaya başladı - Son Dakika
Spor

Ahmet Nur Çebi: Galatasaray'dan sonra Trabzonspor da ağlamaya başladı

Ahmet Nur Çebi: Galatasaray\'dan sonra Trabzonspor da ağlamaya başladı

Beşiktaş Başkanı Çebi, Divan Toplantısı'nda hakemlerle ilgili konuşurken ezeli rakiplere ağır göndermeler yaptı. Ahmet Nur Çebi, "Galatasaray'dan sonra bakıyorum Trabzonspor da ağlamaya başlamış" ifadelerini kullandı.

26.12.2021 15:20  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski başkan Fikret Orman, ezeli rakipler, hakemler ve hoca konusuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Öte yandan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, mali ve idari yönden ibra edildi.

İşte Çebi'nin açıklamaları:

"HİÇ TEKLİF GELMEDİ"

"Geldiğimiz günden beri bir futbolcumuza talip çıkmaz mı ya? Bir tane futbolcumuza alıcı çıkmadı. Satmadıklarımız hariç.

"SERGEN BİZİM EVLADIMIZ"

Sergen Hoca, bize kupaları getirdi, bizim çocuğumuzdu ve gurur duyduk. Şimdi Önder Hoca var, inşallah onunla da bu başarıları elde edeceğiz. Seneye gelirler yok, mecburuz iki ayağımızı bir pabuca sokmaya. Çıkış burada.

"BEN TRABZONLUYUM"

Hakemlerle ilgili Beşiktaşlıların canı yanıyor. Gidiyorsunuz, Galatasaraylılar ağlamaya başlıyor, ben zaten onun yanında susuyorum. Trabzonsporlular da dün ağlamaya başladı, çok ilginç. Ben Trabzon doğumluyum, memleketimi seviyorum ama Beşiktaşımı çok seviyorum."

Son Dakika Spor Ahmet Nur Çebi: Galatasaray'dan sonra Trabzonspor da ağlamaya başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bircan Saroglu: Zaten sizin gibi Trabzonlular yüzünden bu takımin yıllardır hakkı yiyorlar bide ben trabzonluyum utanmadan söylüyorsun hiç bir Trabzonlu ağlamaz ağlatır ve sonunda sahte Trabzonlu İstanbul uşağı olmuş olanlar ağlamaya mahkum olacak Ahmet Nur Çebi Beşiktaşlı fenerli galatasarayli hiç fark etmiyor superlig de kaç takım varsa sen bı Trabzonlu olarak çıkıyor Trabzonlular ağlıyor diyemezsin haddini bileceksin bilmiyorsan bildirirler ben bı Trabzon Oflu olarak sizin gibi insanlardan utanıyorum. 1 0 Yanıtla
  • Ceruce Cerucem: Siz kendi sorunlarinizla ilgilenin 1 0 Yanıtla
  • Alper006 : Sen onunla bununla uğraşacağına önce kendi iç meselelerini çözsen daha iyi olmaz mı 1 0 Yanıtla
  • Ali Kublay: Basan iitiraf etmis 1 tane topcuya talipcikmadi diye yani bes para etmez adamlara milyonlari verdik demis 1 0 Yanıtla
  • Cihan Ceyhan: ulan ağlak top oynamıyorsun yinede konuşuyon 1 0 Yanıtla
  • Alper006 : Sanki herşey yolunda güllük gülistanlıkmış gibi çıkıp boş boş konuşup bjk ye olan saygiyida bitirme Ahmet Nur Çebi. Sanki yanlışlıklar sadece diger takımlara yapılıyor bjk ye hiç yapilmiyor yarın birgün TFF ye şirin gözükecem diye söylediğin lafların altında kalıp ezilmeyesin. 0 0 Yanıtla

Advertisement