AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı'nın 'Şikeci Fenerbahçe' paylaşımı taraftarı öfkelendirdi - Son Dakika
Spor

AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı'nın 'Şikeci Fenerbahçe' paylaşımı taraftarı öfkelendirdi

Trabzon'a bağlı Ortahisar'ın AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sosyal medyada çok konuşulan bir paylaşıma imza attı. Başkan Metin Genç, "Fener'in Başkanı ve yöneticisi Erol Bilecik, adaletten bahsediyor. Mücadeleyi saha dışında yapacağız diyorlar. Alışmışlar şike yapmaya. Sizin adaletten bahsetmeye hakkınız yok. 2010-11'deki gibi şampiyon olacağız" mesajını paylaştı, ortalık karıştı. İki takım taraftarları bu paylaşımın altında birbirlerine ağır mesajlar yazdı.

18.10.2021 10:19  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in sosyal medya paylaşımı, Fenerbahçe taraftarını çok kızdırdı. Genç'in Fenerbahçeliler'e yaptığı 'Şike' yakıştırması büyük tepki çekti.

AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı'ndan 'Şikeci Fenerbahçe' paylaşımı! Taraftarlar çok öfkeli

"ADALETTEN BAHSETMEYE HAKKINIZ YOK"

"Fener'in Başkanı ve yöneticisi Erol Bilecik, adaletten bahsediyor. Her türlü mücadeleyi saha dışında yapacağız diyor. Alışmışlar ŞİKE yapmaya. Sizin Adaletten bahsetmeye hakkınız yok. Merak etmeyin biz 2010/2011 deki gibi Şampiyon olacağız. En büyük Trabzonspor" ifadelerini yazdı.

Fenerbahçeli taraftarlar ve Trabzonsporlu taraftarlar bu paylaşımın altında adeta laf dalaşına girdi. Başkan'ın bu paylaşımı üzerine iki takım taraftarları birbirlerine hakarete varan sert mesajlar yazdı.

AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı\'nın \'Şikeci Fenerbahçe\' paylaşımı taraftarı öfkelendirdi

Son Dakika Spor AK Partili Ortahisar Belediye Başkanı'nın 'Şikeci Fenerbahçe' paylaşımı taraftarı öfkelendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erhan Yılmaz: Amigoluk yapmasın Millete hizmet yapsın bu arada 2010-2011 şampiyonunun kupası müzesinde 67 20 Yanıtla
  • Serdar Piltanoğlu: Trabzon’da trafik felç kaldırımlar Tarla ve çözmeye hiç bir proje veya planıda yok Hizmet yok gibi Beceremediği başkanlığın açığını böyle kapatmaya çalışıyor. Bu tür söylem yap Trabzon’da 2-3 cenazeye git 2-3 Kandil vs kutlaması yap 1-2 mevlide git gelsin oylar 22 8 Yanıtla
  • TC Serkan Tan: 2010/2011 sampiyonu FENERBAHÇE DİR 22 6 Yanıtla
  • Hayrettin Hüseyinçebioğlu: 2010-2011 ŞAMPİYONLAR MAÇI İNTER-0 TRABZONSPOR-1 0 1 Yanıtla

Advertisement