Akdeniz Oyunları'nda Milli Futbolcuların Hedefi Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Akdeniz Oyunları'nda Milli Futbolcuların Hedefi Şampiyonluk

Akdeniz Oyunları\'nda Milli Futbolcuların Hedefi Şampiyonluk

Mersin'de düzenlenen 17.Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, şampiyonluk hedefliyor Teknik Direktör Keskin."Ev sahibi olarak tek amacımız şampiyonluk."

18.06.2013 17:21

- Mersin'de düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, şampiyonluk hedefliyor

Teknik Direktör Keskin: "Ev sahibi olarak tek amacımız şampiyonluk. İnşallah Akdeniz Oyunları'nda bu takım şampiyonluğu alacak"

Akdeniz Oyunları'nda ilk maçında yarın Arnavutluk'la karşılaşacak ay-yıldızlılar, Adana'daki kampta çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Gökhan Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunları kapsamındaki ilk hazırlık kampını İstanbul'da gerçekleştirdiklerini, ikinci etap çalışmalarını ise Adana'da sürdürdüklerini söyledi.

Yeni bir ekip oluşturduklarını vurgulayan Keskin, "Aramıza ilk defa katılan arkadaşlar var ama yeni ekip çok iyi. 17. Akdeniz Oyunları'nda ev sahibi olmanın avantajı ile yeni ekibin çok iyi işler yapacağına inanıyorum" dedi.

Keskin, yarın ilk maçlarını Arnavutluk ile oynayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Rakiplerimizi tanımıyoruz ama biz her takıma karşı önlemimizi aldık. Turnuvada ev sahibiyiz. Ev sahibi olarak tek amacımız şampiyonluk. İnşallah Akdeniz Oyunları'nda bu takım şampiyonluğu alacak. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda. Mersinlilerden bizi desteklemelerini bekliyoruz.  İnsanlara futbol açısından zevkli anlar yaşatmak istiyoruz. Başta Mersin olmak üzere çevre il ve ilçelerdeki vatandaşları maçlarımıza bekliyoruz."

Milli takımın A Grubu'nda Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Arnavutluk ile yarın yapacağı maç, saat 21.45'te başlayacak. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akdeniz Oyunları'nda Milli Futbolcuların Hedefi Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement