Akhisarspor'da Forvet Sıkıntısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Akhisarspor'da Forvet Sıkıntısı

07.12.2018 13:07

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Akhisarspor'da golcü sıkıntısı yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Akhisarspor'da golcü sıkıntısı yaşanıyor.

Ukraynalı forveti Yevhen Seleznyov'u süresiz kadro dışı bırakan yeşil-siyahlı ekipte Elvis Manu'nun da iyileşmediği bildirildi. UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda oynanan Krasnodar maçında sakatlanan Gana asıllı Hollandalı futbolcunun maça yetişmesinin çok zor olduğu ifade edildi.

Bu sezon sakat ve cezalı futbolcuların yokluğu nedeniyle kadro kurmakta oldukça zorlanan teknik direktör Cihat Arslan'ın ileri uca geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor ağlarını sarsan Bokila'yı koyacağı ifade edildi. Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur ilk maçında Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada yine ağları sarsan Bokila'nın yanı sıra Onur Ayık ve Larsson'un da Arslan'ın en önemli kozları olması bekleniyor.

Karagümrük'ü kupada 4-1 yenerek avantajı eline geçiren Akhisarspor'un teknik direktörü Arslan, Fenerbahçe maçına eksiklere rağmen moralli hazırlandıklarını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Akhisarspor'da Forvet Sıkıntısı - Son Dakika


Advertisement