Spor Toto Süper Lig'de 3 Kasım Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk edecek Akhisarspor, müsabakanın hazırlıklarına başladı.
Ligde pazartesi günü konuk ettiği Göztepe'yi 1-0 yenerek 3 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrılan yeşil-siyahlı futbolcular, 1 günlük iznin ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı için ilk antrenmana çıktı.
Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenmanda, pas çalışmasının ardından ayak tenisi oynayan yeşil-siyahlı futbolcular, daha sonra yarı sahada maç yaptı.
Akhisarspor'da Göztepe maçında sakatlanan Dany'nin 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Bilal Kısa ve Serginho'nun da sakatlıklarının bulunduğu yeşil-siyahlı ekipte takımla çalışmalara bugün başlayan Avdija Vrsajevic'in durumu daha sonra netlik kazanacak.
Öte yandan, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yöneticiler ile teknik direktör Cihat Arslan, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya'yı makamında ziyaret etti.
Son Dakika › Spor › Akhisarspor, Erzurumspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?