Akhisarspor, Manisa 19 Mayıs Stadında İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika
Spor

Akhisarspor, Manisa 19 Mayıs Stadında İlk İdmanına Çıktı

Akhisarspor, Manisa 19 Mayıs Stadında İlk İdmanına Çıktı

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 2.haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıkları için ilk kez Manisa 19 Mayıs Stadı'nda idmana çıktı.

23.08.2012 01:04

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıkları için ilk kez Manisa 19 Mayıs Stadı'nda idmana çıktı. Manisa 19 Mayıs stadında yapılan idmanda hafif sakatlıkları bulunan Ahmet Cebe ve Hakan Ateş düz koşu yaparken çift kale hazırlık maçı yapıldı.

İdman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Her şeyden önce lige iyi bir sonuçla başladık. İlk maçta sonuçtan daha çok acaba sahada neler yapabileceğiz bunun hesaplarını yaptık. 90 dakika boyuncu takım disiplinine bağlı kalarak oyunun sürdürülmesi beni ayrıca memnun etmiştir. Eskişehir gibi güçlü ve lige hazır bir ekibe karşı, Doksanıncı dakikada da olsa yakaladığımız pozisyonu gole çevirip puan ile ayrılmak güzeldi. Tabi ki bu karşılaşmada eksiklerimizi de gördük, bunları da en kısa zamanda tamamlayıp, hazır hale gelmeye çalışacağız ve bunun için de biraz daha zamana ihtiyacımız var. Geçen hafta tarihimizde ilk kez deplasmanda Süper Lig maçına çıkmışken bu defa da kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. Gençlerbirliği de iyi bir oyun ile net bir skor aldı ve bu hafta bize moralli gelecekler. İyi bir maç olacağını düşünüyorum, onlar da açık futbol oynamayı seviyor, biz elimizden geleni yapacağız ve iyi bir sonuç ile ayrılmaya çalışacağız" dedi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ilk antrenmanlarını çıktıklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Sahanın zemininde şuanda pek bir şey görünmüyor gibi ama bir veya iki hafta sonra bazı kısımlarda sararmalar olacağını düşünüyorum. Bizim kendi saha bakımcılarımız da buraya geldi, buradaki arkadaşlarla beraber hem bir fikir birliği yapıp, el birliği ile bu sahayı daha güzel hale getirmeye gayret edeceğiz. Bunun devamında da inanıyorum ki Manisa 19 Mayıs stadı çok güzel bir zemine sahip olacaktır. Burada fazla idman yapmayı düşünmüyoruz, sadece bu hafta stadın yapısını öğrenmek için geldik" diye konuştu.

Takımla ilgili bilgiler de veren Hamzaoğlu, "Takımımızda Hakan Ateş'in küçük bir problemi var, onun dışında Ahmet Cebe'nin hafif bir sakatlığı var, bunun dışında çok ciddi bir sakatlığı olan arkadaşımız yok. Ahmet Cebe bu hafta forma şansı bulabilir ancak Hakan Ateş zor gibi görünüyor" şeklinde konuştu.

Manisa taraftarlarına seslenen Hamzaoğlu, "İlk olarak Manisaspor'un ligden düşmesine üzüldük. Biz de Manisa'nın takımıyız, inşallah Manisa'nın yerini dolduramasak da en azından Süper Lig'deki Manisa şehrinin yerini doldurmaya gayret edeceğiz. Manisalı'ları da tribünlerimize bekliyoruz ve bizi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü biz futbol oynamaktan başka bir düşünceye sahip değiliz. Futbolu seven herkesi de tribünlerimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Antrenman öncesi Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel'e Akhisarspor ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü logolarının yan yana bulunduğu pastayı ikram ederek kestiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisarspor, Manisa 19 Mayıs Stadında İlk İdmanına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement