Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi’nde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 95-87 mağlup oldu.

14.11.2015 22:38

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 95-87 mağlup oldu.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, "Böyle bir mağlubiyetten dolayı özür dileriz" diyerek ilerleyen haftalarda daha iyi skorlar alacaklarını söyledi.

Rakibe kazanma şansı tanıdıklarını belirten Kandemir, "Pas ritmimiz, topu iyi çevirmememiz ve iyi oyuncularla buluşturamamamız skorumuzu aşağı çekti. Kolay basketler yedik. Rakibe kazanma şansı verdik. Bu maçlar böyledir. Eğer rakibe belli bir yerden sonra kazanma şansı verirseniz, rakip o güvenle sokamayacağı topları da sokar. O nedenle kaybettik. Üzgünüz tabi. Bizim bugün maçı kazanmamız gerekiyordu. Böyle bir mağlubiyetten dolayı öncelikle herkesten özür dileriz" dedi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Ligde ilk galibiyetlerini Akın Çorap YeşilgiresunBelediye karşısında alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Drasko Prodanovic, maç sonu basın toplantısında önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Yeşilgiresun ilk devre çok iyi şut yüzdeleri yakaladılar. İkinci periyotta iyi defans yaparak onları durdurmaya çalıştık ve bu çalışmamızın meyvelerini üçüncü periyotta almaya başladık. Son periyodda ise daha iyi bir defans yaparak rakibe basit şutlarda hata yaptırdık ve maçı kazanan taraf olduk" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement