Alanyaspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Alanyaspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Alanyaspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Alanyaspor sahasında Kayseri Erciyesspor’u 2-1 mağlup etti.

15.09.2015 09:19

PTT 1. Lig'in 4. haftasında Alanyaspor sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti. Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bundan sonra önümüz açık. Böyle bir maçı kazanmak kalitemizi daha da arttırdı" dedi.

Alanyaspor Teknik Direktör Erhan Altın, karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, 3 maçtır yaşadıkları stresi bu maçta attıklarını söyledi. Önceki maçlarda sahada güzel futbol sergilemelerine rağmen bunu skora yansıtamadıklarını belirten Altın, "Kayseri Erciyesspor maçında da ilk devre bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Rakibin ilk yarıda bir topu direkten döndü, bir diğerini kaleci Haydar mükemmel çıkardı. Bir de kontradan pozisyon verdik. Bir de duran toptan pozisyon verdik. Duran top Türkiye'nin kanayan yarası. Biz de bu duran toptan golü yedik. Bu kadar çalışmamıza rağmen yedik" diye konuştu.

Maçın 2. yarısında galibiyet adına hamleler yaptıklarını dile getiren Altın, "Oyuna giren futbolcularla takımım yeni bir ritim yakaladı. Takımım maçı kazanma adına bütün varlığını ve gücünü sahaya yansıttı. Bu bizi mutlu etti. Ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu da böylece gördük" şeklinde konuştu.

Takımın üzerindeki stresin zaman zaman maçlarda skora yansıdığını kaydeden Altın, şunları söyledi:

"Futbolcularımın saha içindeki yardımlaşması ve maçı kazanma adına gösterdikleri performanstan dolayı mutluyum. Buna ihtiyacımız vardı. Bundan sonra önümüz açık. Böyle bir maçı kazanmak kalitemizi daha da arttırdı. Geriden gelip, maçı kazanmak herkesin harcı değil. Hele bu stres ve baskıda. Onun için çok mutluyuz."

KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Şimşek Özkeş ise kazanabilecekleri maçı 2. yarıda kendilerinin verdiklerini söyledi.

İlk yarıyı 1-0 önde kapattıklarını ancak bunu 2. yarıda korumayı başaramadıklarını vurgulayan Özkeş, "Maçın 2. yarısında aramıza yeni katılan oyuncuların tam olarak hazır olmamasından dolayı yorgunluk ön plana çıktı. Beraberlik golünden sonra ise baskı yedik. Buna cevap veremedik ve 2. golü yiyerek maçı kaybettik. Her şeye rağmen lig uzun bir maraton. İleriki haftalarda genç oyuncularımızın arasına sonradan katılan tecrübeli oyuncular kaynaşarak daha başarılı bir grafik çizeceğimize inanıyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alanyaspor - Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement