Alanyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Alanyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Alanyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar’da devam ediyor.

12.07.2015 11:28

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar'da devam ediyor. Turuncu-yeşilli takımda yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, 27 yaşına basan Deniz Vural'ın doğum günü de kutlandı.

Hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Alanyaspor, taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Antrenmana ısınma koşusu ve kısa çıkış koşularıyla başlayan turuncu-yeşilliler, daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanda futbolcular 2 gruba ayrılırken, ilk grup teknik direktör Erhan Altın gözetiminde, diğer grup ise yardımcı antrenör Galip Gündoğdu gözetiminde hücum organizasyonları çalıştı. Daha sonra 2 grup birleşerek tam sahada taktik maçla çalışmalarını tamamladı. Teknik direktör Altın, taktik çalışmasında kendilerinden istenenleri başarıyla yerine getiren oyuncularını tebrik etti.

Turuncu-yeşillilerin yaptığı çalışmaya ayak parmağına dikiş atılan Ganalı Nuru Suley katılmadı.

"DENİZ VURAL'A DOĞUM GÜNÜ"

Alanyaspor'da 27 yaşına basan Deniz Vural'a sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Turuncu-yeşilli takımın kamp yaptığı otelde akşam yemeğinin ardından Deniz Vural'ın 27. yaş günü dolayısıyla teknik heyet ve takım arkadaşlarının katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi. Kendisi için hazırlanan pastanın üzerindeki mumları üfleyen Vural'ı teknik direktör Erhan Altın ve takım arkadaşları kutladı. Vural, sürpriz doğum günü kutlamasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Alanyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement