Ali Dürüst: Aysal Dışında Kimsenin Listesinde Olmam - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ali Dürüst: Aysal Dışında Kimsenin Listesinde Olmam

Ali Dürüst: Aysal Dışında Kimsenin Listesinde Olmam
29.09.2014 16:05

Galatasaray'ın eski yöneticisi Ali Dürüst, Ünal Aysal dışında kimsenin listesinde olmayacağını açıkladı.

Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen Ali Dürüst, sonunda kararını verdi. Sarı kırmızılı kulübün geçmişte kazandığı birçok başarıda büyük payı bulunan Dürüst, 'ya Aysal ya hiç' düşüncesiyle hareket etti ve kongreye herhangi bir listede girmeme kararı aldı.

"EN DOĞRUSU AYSAL'IN DEVAM ETMESİDİR"

Alp Yalman dahil hiçbir başkan adayıyla ortak çalışmayacağını ifade eden Dürüst, şöyle konuştu: "Galatasaray için en doğrusu Ünal Aysal’ın görevine devam etmesi. Bu konuda Ünal başkan bizden yardım isterse her türlü göreve hazırız. Ancak Galatasaray’ın selameti açısından en doğrusu Ünal Aysal’ın başkanlığa devam etmesidir” diye konuştu.

AYSAL ADAY OLURSA GÖREVE TALİP OLACAK

Ali Dürüst, 25 Ekim’deki Olağanüstü Genel Kurul'da ancak Ünal Aysal’ın aday olması halinde yönetim kurulunda göreve talip olacağını dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ali Dürüst: Aysal Dışında Kimsenin Listesinde Olmam - Son Dakika


Advertisement